Zásady ochrany osobních údajů

Kdo je správce?


Jsme společnost Bergasto s.r.o., IČ:  283 40 957, se sídlem Ztracená 254/6, 779 00 Olomouc, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 45470.
Provozujeme webovou stránku: www.bergasto.cz
Vaše osobní údaje zpracováváme jako správce.


Kontaktní údaje


Pokud se na nás budete chtít obrátit, můžete nás kontaktovat na e-mail: bergasto@bergasto.cz.
Prohlašujeme
Prohlašujeme, že jako správce vašich osobních údajů splňujeme veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR.


Cookies


Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby.
Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu.
Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači v internetovém prohlížeči zakázat.


Předání osobních údajů třetím osobám


Kontaktní formulář
K vašim osobním údajům (jméno a příjmení, společnost, telefon a email) mají přístup naši zaměstnanci a spolupracovníci, kteří jsou vázáni mlčenlivostí a jsou proškoleni v oblasti bezpečnosti. Informace nejsou ukládány u  tvůrci webových stránek, pouze u společnosti Bergasto s.r.o.


Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů


V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: bergasto@bergasto.cz.
Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi, pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 25. 5. 2018



Kontakt

Sídlo společnosti:
Bergasto s.r.o.
Ztracená 254/6
Olomouc 779 00

IČ: 283 40 957
DIČ: CZ28340957

Kancelář:
Bergasto s.r.o.
Rokycanova 781/17,
Olomouc 779 00

Kancelář Bergasto s.r.o.


Kontaktujte nás